Kontakt

Ukoliko imaš pitanja u vezi sa časovima i jogom, sadržajima sajta ili imaš predloge za saradnju sa mnom, izvoli moj kontakt:

Broj telefona: +381 61 1525 462 (Whats App/Viber).

Email adresa: myrtle_yoga@hotmail.com

Grupni časovi u sali održavaju se na adresi Vareška 2b, na Kanarevom brdu, Rakovica.

U Myrtle yoga studiju možeš vežbati sa mnom u jutarnjim i večernjim, individualnim i u prenatal joga terminima koji su rezervisani za trudnice.

Moguć je dogovor i za individualan ili poluindividualan pristup. Kontakt adrese ti stoje na usluzi.

Grupni časovi joge traju 90 minuta i obuhvataju statičko i dinamičko izvođenje jogičkih vežbi i asana, sa posebnom pažnjom na dah, kao i različite tehnike disanja i relaksacije.

Za svaki čas pravim poseban program, koji je deo programske celine. Na taj način časovi su uvek novi i zanimljivi, podstičući stanje prisutnosti, uz postepeno podizanje sveukupne psihofizičke kondicije pojedinca. Takođe, nastojim da svakome pružim odgovarajuću pažnju, uz korekcije položaja, nuđenje alternativnih vežbi po potrebi, kao i podsticanje vežbača.

Manji obim grupe (do oko 13 vežbača) omogućava individualizovan pristup. Brojnost termina u različitim delovima dana, kao i mogućnost njihovog odabira u hodu olakšavaju vežbačima da uklope časove joge u svoje rasporede. Na taj način, joga postaje pristupačna svakome ko je zaista voljan da se razvija. Jako se radujem što sam time Rakovici pružila ono što najviše cenim, jogu!

Zanima te kako izgledaju moji prenatal joga časovi? O tome pročitaj više ovde.

Interesuje te korporativna joga, odnosno joga u firmi? Saznaj više ovde.

Želiš da se prijaviš na neki od mojih časova joge, ili da saznaš više o njima? Sada imaš sve potrebne informacije. Slobodno me kontaktiraj!

Profesionalne fotografije je slikao, pretežno, Stefan Jovanović (Instagram @spark_visualart ) i Igor Petrović.