Hatha joga Beograd

Hatha joga je grana joge koja u praksu uvršćuje kako vežbe za telo, tako i tehnike disanja, koncentracije i meditaciju. Njen naziv se prevodi kao jedinstvo sunca i meseca, muškog i ženskog principa, odnosno aktivnog i pasivnog.

Čas joge obuhvata kako dinamičke vežbe i vežbe snage, tako i statičke i vežbe fleksibilnosti. Naglasak u izvođenju svih vežbi postavlja se na prisutnosti u trenutku, osećaju svog unutrašnjeg stanja i svog disanja.

Beograd je dočekao naš joga studio pre više od 2 godine. U ponudi su termini su časovi u različitim periodima dana, kako bismo jogu približili i vežbačima koji rade u smenama.

Časovi joge održavaju telo i um sposobnim i održavaju zdravlje. Naš studio nudi jogu pristupačnu svima, bez obzira na godine i nivo vežbača.

Termini hatha joge: ponedeljak i petak u 08:00.
Ponedeljak, sreda i petak u 18:30.
Posetite naš joga centar!

 

Mirta na plavoj strunjaci u joga pozi u prirodi (Hatha Joga)

Svaki čas je drugačiji, sa fokusom na određene ciljane delove, i različitog intenziteta vežbi. Kako čas teče, otpuštamo fizičke stegnutosti, odbacujemo višak energije i prikupljamo novu, pripremajući se za kompletnu relaksaciju kojom završavamo svaki čas.

Moji vežbači kažu da im moji časovi pomažu da uživaju u danu koji predstoji.